Een Travellerspoint blog

Cha-Am

En dan uitpuffen op het strand.....

sunny 38 °C
Bekijk Thailand compleet op Madeliefje's reiskaart.

De 21e dag stond er een ritje met de nachttrein van Chiang Mai richting Bangkok op het programma. Over een afstand van wat zo'n 700 kilometer zou zijn, hebben we 15 uur gedaan, twee uur langer dan gepland omdat we langzamer hadden gereden vanwege schade aan de spoorrails, die de overstromingen met zich hadden meegebracht. De vertragingen van de NS zijn er niets bij :-) Het leek wel een schoolreisje, zo uitgelaten dat de meeste mensen waren en uit de koffers kwamen overal thaise whiskey tevoorschijn getoverd. Vast vanwege de zenuwen voor de rit.
In Bangkok een ontbijt gehad om vervolgens door te rijden richting het zuiden, Cha-Am. Cha-Am is minder zuidelijk dan bijvoorbeeld Phuket en wordt vooral bezochrt door de thaise bevolking zelf. Het is nu weekend en het is te merken, door de weeks blijkt het rustiger te zijn. Het is hier behoorlijk warm, gisteren hebben we in de ochtend een wandeling naar een vissersdorpje gemaakt, maar de hitte sloopt je snel. Die dag ervoor de hele dag op een strandstoel aan het strand gelegen en 's avonds naar Hua Hin geweest om de laatste souveniers te kopen. Afdingen lukte hier minder dan in Bangkok en andere plaatsen die we hadden aangedaan, maar toch geslaagd. Vandaag wederom een dagje strand en morgen met een boot de zee op. Dat gaat weer leuk worden denk, dus ik laat nog een keer van ons horen.
Dit is ons laatste weekje alweer, donderdagochtend landen we alweer op Schiphol. Ik begreep dat het weer in Nederland ook niet verkeerd is, lekker hoor!

Geplaatst door Madeliefje 6:52 Gearchiveerd in Thailand

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint